Film Portfolio

Copywriter en Vertaler

Hoe vertel je een kort en doeltreffend verhaal?

Film activeert, inspireert, en omdat het meerdere zintuigen aanspreekt, blijft het beter in je achterkamer. Misschien weet je niet meer wat je vorige week gegeten hebt, maar één foto en je kan je die speelfilm van twintig jaar geleden nog goed herinneren.

Film is daarom een uitstekend middel om concepten inzichtelijk te maken en om iets in de etalage te zetten. En om je klanten uit te dagen.

Film maken doe ik als creative director en scenarioschrijver binnen twee verschillende samenwerkingsverbonden: Amplifyre Marketing en Het Filmcollectief.

Animatievideo

Knowledge Flow (Premium Animation)

Als creative director en scenarioschrijver is het mijn passie om het verhaal van de klant te vertalen naar tekst en beeld. Via een creative consult stem ik af wat de boodschap is, de doelgroep, de visie, en hoe deze het beste vertaald kunnen worden naar een animatievideo. Ik schrijf de scripts voor de voice-over (NL/ENG), maar ontwikkel ook creatieve concepten die jouw video echt uniek maken.

Amplifyre Marketing produceert pakkende animatievideo’s die de aandacht grijpen van je doelgroep, de voordelen van je bedrijf laten zien en de kijker aanzet tot actie! Met onze video’s en linkedin strategie genereer je meer leads online, zodat je bedrijf kan groeien!

Real-life video

Interview promo voor 4TU: Ethics & Technology

Het Filmcollectief is een verbond van professionele filmmakers in de regio Twente. Samen maken wij branding video’s voor bedrijven en organisaties, maar ook evenementregistraties zoals aftermovies. Als regisseur en scenarist ben ik één van de creatieve breinen binnen de groep, en ben ik het meest bezig met de big-picture en de visie van de klant vertalen naar een helder en compact eindproduct.

Linkedin Campagnes

Leer meer over onze werkwijze

Amplifyre Marketing helpt IT, software & consultancy bedrijven hun bedrijf te groeien met effectieve LinkedIn Advertentie Campagnes.

Door gebruik te maken van sales psychologie LinkedIn advertenties en de kracht van video, hebben we een unieke manier ontwikkeld om bedrijven aan meer sales afspraken te helpen.

Wees dus niet meer afhankelijk van je netwerk of koude acquisitie en promoot je bedrijf naar nieuwe prospects en vergroot je omzet.